Nieuws

Welkom op de officiële website van Frenkie de Jong

Welkom op frenkiedejong.com: de officiële website van Frenkie de Jong, vol exclusieve foto’s, video’s en natuurlijk het allerlaatste nieuws. Een nieuw platform waar alle voetballiefhebbers en fans Frenkie de Jong van dichtbij kunnen volgen.

De voetballer is erg trots op zijn eigen website. “Ik ben enorm blij dat er naast mijn social media kanalen vanaf vandaag ook eindelijk een website is. Meteen ook in het Spaans want ik wil uiteraard ook de Barca fans graag welkom heten. De komende maanden zal ik hier en op mijn officiële Instagram, Facebook en YouTube kanalen regelmatig foto’s en eigen video’s plaatsen zodat iedereen mijn voetbalervaringen van dichtbij kan volgen.”

Frenkie de Jong begon zijn voetbalcarrière in zijn geboortedorp bij amateurvereniging ASV Arkel. Op achtjarige leeftijd maakte hij de overstap naar Willem II, waar hij de gezamenlijke jeugdopleiding van Willem II en RKC doorliep.

In 2015 maakte De Jong zijn officiële profdebuut voor Willem II, later dat jaar tekende de middenvelder een contract bij Ajax, waar hij al snel opviel door zijn goede, technische spel. In 2018 maakt hij zijn debuut voor het Nederlands Elftal.

Begin 2019 werd bekend dat De Jong de overstap naar Barcelona zou maken, waar hij vanaf juli dit jaar officieel deel uitmaakt van het eerste elftal.